Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Представление

80848_Unknown-4.jpeg

ОТКРИЙТЕ ЮТА

Изваяна от вятър, вода и време, Юта е дом на спиращи дъха национални паркове, пазаруване от световна класа и разнообразни възможности за отдих. Като държава номер 1 в нацията за растеж на работни места, няма по -добро място за придобиване на образование, насочено към подготовка на учениците за успех на световния пазар.

Най -добрият колеж в Америка!

Snow College постоянно се класира като една от най -добрите образователни институции в страната, което го прави идеалното място за студенти, които искат да постигнат академичен успех в забавна, безопасна, жилищна среда в кампуса. С кампусите, разположени в Ефрем, Ричфийлд и възможност за онлайн степен, студентите могат да завършат степени по асоциирани изкуства, наука или приложни науки, с множество специализирани, краткосрочни сертификати за професионално обучение и дипломи, включително бакалавърска степен по софтуерно инженерство и бакалавърска степен в музиката с акцент в търговската музика.

Ще намерите всичко необходимо, за да успеете в образованието си в Snow College, а с най -ниските жилища, обучение и такси в щата Юта можете да го направите, без да счупите банката.

80850_IMG_03791.jpg

CNN Money класира Snow College #6 заради високата степен на завършване и/или прехвърляне в четиригодишен университет. TheBestSchools.org даде високи забележки на Snow College не само за това, че имат най -достъпното обучение в щата, но и за способността на студентите да покажат необходимите умения за влизане в работната сила след завършване на тяхната степен. Washington Monthly класира Snow College над останалите за осигуряване на студентска подкрепа и среда за студенти, където те могат да процъфтяват и да успеят. Ratemyprofessors.com базира своите класации на проучвания, генерирани от студенти за техния опит в класната стая, а Достъпните колежи създават тяхната класация въз основа на достъпността и отпускането на стипендии.

81097_Capture.JPG

81098_Capture1.JPG

Местоположения

  • Ephraim

    150 College Ave, 84627, Ephraim

Въпроси