St Nicholas Montessori College

St Nicholas Montessori College

St Nicholas Montessori College

Представление

Защо да изберете Свети Никола Монтесори

Ние подготвяме водещите учители в Ирландия в Монтесори и практикуващите от ранните години от 1970 г. Акредитирани сме от QQI и сме основател на Ирландския Монтесори образователен съвет (IMEB) и на Асоциацията на висшето образование колеж (HECA). Но по-важното е:

Съвместно разположени училище и колеж Монтесори

Сейнт Николас Монтесори колеж е единственият начален учител за образование, който има собствено училище. Студентите имат несравним достъп до реални и оживени ранни години и основна обстановка.

Учете в най-добрия морски град в Дъблин

Учейки в сърцето на Дън Лаохер, студентите в Сейнт Никола са вградени в идеалния микс от красива брегова ивица, кафе култура, топла и гостоприемна общност и едни от най-добрите кръчми в Ирландия. И всичко това е толкова лесно за достъп чрез DART, автобус или кола.

История на SMSI

St Nicholas Montessori College Ирландия проследява своя произход в края на 40-те години на миналия век, когато д-р Мария Монтесори дава разрешение на две англичани, Маргарет Хомфрей и Фийби Чайлд, да създадат център за обучение, който да преподава метода на Монтесори в Лондон. Това беше първият колеж "Сейнт Николас" и много ирландци завършиха курсове там. През 1970 г. Ирландското дружество "Св. Никола Монтесори" е основано от въздишащия Фицджералд и група преподаватели с единомислие. Ирландското общество провежда семинари и вечерни курсове в сътрудничество с лондонския център за обучение в продължение на много години в места в цяла Ирландия, осигуряващи по-нататъшното разпространение на метода Монтесори.

През 1980 г. е закупен сегашният дом на колежа, Къщата на Сейнт Никълъс в Дън Лаогър и училището "Св. Никола Монтесори" отваря врати. Пеги МакКлачи беше първият учител, а въздишката Фицджералд беше директор и директор на колежа. През 1984 г. колежът започва да предлага първия си курс, двугодишен дипломен курс, присъден от центъра в Лондон.

121235_121051_L1190480-copy.jpg

През 1994 г. колежът получи статут от Ирландския национален съвет за образователни награди (NCEA), одобрен от държавата орган за висше образование. Това даде възможност на колежа да разработи и разработи свои собствени дипломи за висше образование и образователно-квалификационни програми в Монтесори в съответствие с националните и международните стандарти, предоставяйки всеобхватни възможности за обучение и кариера на своите обучаеми.

През 90-те години Колежът търсеше и си осигури държавно одобрение за тригодишна национална диплома, едногодишна програма за последващо обучение и програма за по-висока диплома за тези, които вече притежават бакалавърска степен. Тези програми продължават да се развиват, за да отразяват развитието и най-добрите практики в образователните методологии, като по всяко време съответстват на промените в националните и международните образователни рамки.

Днес колежът е водещ доставчик на Ирландия на професионалисти в Монтесори и ранна година и уникален по това, че образователните програми от ниво 8 бакалавър в образователната програма в Монтесори позволяват на завършилите да се регистрират по път 4 в Учителния съвет на Ирландия. В резултат на това има много стотици възпитаници на Свети Никола, които работят в цялата национална училищна система в Ирландия.

121229_121050_1341-02A-G6L-SMI-3-6-CLASS-copy1.jpg

Местоположения

  • Dún Laoghaire

    Dún Laoghaire, Република Ирландия

Въпроси