© The University of Fredericton
St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

Представление

The Сейнт Томас Flight Centre предоставя персонализирана, професионално обучение полет в спокойна и приятелска среда. Нашият зрял, посветен, кариерни летателни инструктори ви предлагаме разнообразна гама от летателен опит. Независимо дали се интересувате от летящи развлечение или изберете авиация като кариера, училището полет може да ви помогне в постигането на целите си.

Летището се намира на магистрала # 3, на 4км източно от Хайбъри Ave., само на 15 минути южно от магистрала # 401. Лесно достъпен, тя дава uncongested среда тренировъчен полет. Училищни кабинети се намират в Центъра за обучение на полет и класове земята училищна държани на място.

Полет център St. Thomas предоставя персонализирана, професионално обучение полет в спокойна и приятелска среда. Нашият зрял, посветен, кариерни летателни инструктори ви предлагаме разнообразна гама от летателен опит.

Основана през 1996 г., Flight център St. Thomas предлага тренировъчен полет от Рекреационен Pilot разрешително чрез към професионален пилот и инструмент Multi-Engine Ratings. Центърът за полет е бил предоставен статут на "Private кариерата колеж" по реда на Закона за частната Кариера колежи, 2005, предоставяне на пълна подготовка на търговски Пилотите и летателни инструктори. Лиценз # 103072.

програма за летателно обучение ще бъдат персонализирани да отговарят на вашия график. Три от клас 1 инструктори са на разположение, за да научи гишетата на полетен инструктор Оценка и опашката на колелата също са на разположение.

Защо летят?

Направете живота по-интересен! Станете по-интересно! Стани пилот. Прегръдка тръпката от голямото неизвестно. Да се ​​научим да лети е предизвикателна, възнаграждаване приключение, което ще разшири хоризонтите си.

В допълнение към придобиване на нови умения, летенето е забавно, безопасна и достъпна. Какъв прекрасен начин за пътуване. Насладете се на свободата да отиде там, където искате, когато искате. А уикенд GET-а-начин или еднодневна екскурзия е по-малко стресиращо и по-забавно.

Възможности за работа се разширяват.

"С поглед по-далеч надолу по течението, ние все още трябва да се обърне внимание на прогнозира недостиг на обучени летателния екипаж -. Редиците на нови обучаеми пилоти остават върху меката страна като пенсиониране станове за тези, на мястото сега"

завършилите Rob Seaman WINGS Magazine Ноември 2009 Много St. Thomas Flight Centre са постигнали по-ниски длъжности в търговската авиация .... Въздушна фотография, за откриване на пожар, товари и обслужване на пътници и пилотен спрей. Специализирани, редовни студенти могат да достигнат техния професионален пилот в 12-18 месеца. Къде ще бъдете в това време?

Ние осъществят мечтите дали искате да летите развлечение или стане професионален пилот.

Характеристики на кампуса

Летището се намира на магистрала # 3, на 4 километра източно от Highbury Ave., само на 15 минути южно от магистрала # 401. Лесно достъпен, той осигурява ненатоварена среда за летателно обучение. Училищните офиси се намират в Центъра за летателно обучение, а наземните училищни занятия се провеждат на място.

    Местоположения

    • Saint Thomas

      44989 Talbot Line, RR#3 , N5P 3S7, Saint Thomas

      Въпроси