Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Представление

Добре дошли в SUNY Sullivan, всеобхватен обществен колеж в системата на SUNY (Щатски университет в Ню Йорк). Ние се ангажираме да ви помогнем да се подготвите за бъдещето, независимо дали получавате първата си работа, прехвърляте се в четиригодишен колеж или университет или подобрявате личните и професионалните си умения.

Нашата мисия

SUNY Sullivan предоставя програми и ресурси, които образоват, вдъхновяват и дават възможност на студентите и по-широката общност. Чрез високи постижения в преподаването и ученето ние подготвяме учениците за един разнообразен и взаимосвързан свят и подкрепяме положителната икономическа и социална промяна в окръг Съливан и извън него. Ние моделираме устойчиви действия и насърчаваме социално, екологично и икономически отговорно гражданство чрез всеобхватна култура на високи постижения.

Нашият кампус

Нашият селски кампус от 405 акра е сгушен в живописните планини Катскил на по-малко от два часа от Ню Йорк и Олбъни. Той включва серия от девет свързани помежду си сгради плюс Paul Gerry Fieldhouse. Нашите сгради на кампуса, включително Seelig Theatre, разположен в центъра на комплекса, са проектирани от архитектурната фирма Edward Durell Stone & Associates. Стоун е известен с работата си върху Музея за модерно изкуство и Radio City Music Hall в Ню Йорк, както и Центъра за сценични изкуства Джон Ф. Кенеди във Вашингтон, окръг Колумбия, наред с други обществени сгради и пространства. Lazarus I. Levine Residence Hall и EcoGreen Townhouses, разположени само на няколко крачки от кампуса, осигуряват жилища за близо 400 студенти.

Нашите студенти (от есента на 2019 г.)

Имаше 1628 студенти (781 редовни и 847 задочни), записани в колежа, представляващи демографски разнообразна група от хора.

Нашата акредитация

SUNY Sullivan е акредитиран от Комисията за висше образование на Средните щати, намираща се на 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Телефон: (267) 284–5000.

Нашите учебни програми са одобрени от Държавния университет на Ню Йорк и Министерството на образованието на щата Ню Йорк. Всички учебни програми са одобрени за обучение на ветерани съгласно съответните обществени закони, а колежът е одобрен от Службите за гражданство и имиграция на САЩ, бюро на Министерството на вътрешната сигурност на САЩ, за посещение на чуждестранни студенти. Документите за акредитиране и лицензиране могат да бъдат прегледани онлайн или чрез кабинета на вицепрезидента по академични и студентски въпроси.

Нашите бизнес програми са национално акредитирани от Асоциацията на колежните бизнес училища и програми за предлагане на нейните бизнес програми, които завършват със степените за асоциирани науки и асоциирани научни степени.

Учебната програма за медицински сестри е акредитирана и регистрирана в отдела за образование на щата Ню Йорк, Бюрото за професионално лицензиране.

Устойчив Съливан

Устойчивостта е в основата на това, което правим в SUNY Sullivan. Нашият ангажимент за екологична и социална отговорност информира всичко - от нашите операции в кампуса до нашата учебна програма.

Ние включваме устойчиви практики в дейността на нашия кампус от много години, включително геотермална система за отопление и охлаждане на нашите сгради и, напоследък, инсталиране на 3 kW фотоволтаичен масив и 2,5 kW вятърна турбина за практическо обучение по възобновяема енергия. През 2015 г. SUNY Sullivan сключи договор за закупуване на електроенергия със Sullivan Solar Garden, LLC, който включваше инсталирането на слънчева ферма от девет акра, 2,15 MW (7056 PV модула) в кампуса.

Студентите от SUNY Sullivan помогнаха за инсталирането на зелен покрив в кампуса, което спомогна за намаляване на разходите за отопление и охлаждане, а нашите студенти събират и компостират над 3000 паунда остатъци от храна всяка година, използвайки зона за компостиране с въздух в кампуса. Добавихме станции за пълнене на бутилки с вода, водопроводи с нисък дебит и преоборудвахме системите за осветление и сградна автоматизация, за да подобрим нашата енергийна ефективност, и инсталирахме външно слънчево осветление, за да озарим пешеходна пътека, водеща до нашето бейзболно игрище. Имаме органична обществена градина и построихме градински навес от бали слама — инициатива, предприета от нашата програма за отличие и студент по поддръжка и управление на зелени сгради. Част от храната, отглеждана в нашата градина, се използва от службите за хранене в кампуса, което допълнително усъвършенства многобройните инициативи на Chartwells за устойчивост. Ние непрекъснато актуализираме нашата Инвентаризация на емисиите на парникови газове и прилагаме стратегии за намаляване на отпадъците и актуализираме нашите политики за закупуване, за да отразяваме по-добре нашия ангажимент за устойчивост.

Тези и други усилия помагат за намаляване на енергийните ни разходи, правят съоръженията ни по-ефективни и минимизират въздействието ни върху околната среда. Нашият ангажимент за устойчивост обаче не свършва дотук.

SUNY Sullivan бързо се превръща в лидер в обучението по устойчиво развитие. Нашата асоциирана степен по поддръжка и управление на зелени сгради и курсове по изследвания на устойчивостта полагат основата за нова работна сила със „зелени якички“. Нашата програма Environmental Science предлага научно обоснован подход за справяне с днешните сложни екологични проблеми. Имаме дори некредитни семинари и курсове, за да разширите вашите лични или професионални умения, свързани с устойчивостта.

Местоположения

  • Loch Sheldrake

    112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759, , Loch Sheldrake

Въпроси