Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Summer at Smith College

Summer at Smith College

Summer at Smith College

Представление

Летните предучилищни програми в Smith College предлагат интелектуално стимулиращи и уникални възможности за млади жени от гимназията, които желаят да преследват своите академични интереси в класната стая и извън нея. Всяка година тези програми предлагат на повече от 200 млади жени свободата да изследват предизвикателни и интригуващи теми, да засилят своите кандидатури в колеж и да опитат бакалавърския опит на Смит, докато живеят и учат с други мотивирани и амбициозни студенти от цял свят. Смит приветства в тези програми млади жени от много националности и различен расов и социално-икономически произход, които заедно образуват изключителна интелектуална общност. Учебната среда е практическа, съвместна, изследователска, предизвикателна и богата на модели за подражание. Членовете на преподавателите на Smith предлагат лично внимание в класната стая, като същевременно насърчават интересите и страстите на студентите и им помагат да развият нови академични умения. Студентите посещават курсове и семинари през всеки ден и могат да избират от различни организирани културни, социални, спортни и артистични дейности през нощта и през уикендите. Тук младите жени се приемат сериозно и вдъхновяват да се отличават – като учени, учени, писатели, изследователи и лидери.

За международни студенти

Програмите на Smith College Precollege приветстват международните студенти всяка година от света по нашите програми. Ще откриете, че нашите малки класове, подобно на бакалавърския опит в Смит, предлагат изключително обучение в среда, в която жените са взети сериозно и вдъхновени да изпъкват като лидери. Смит се намира в североизточната част на САЩ, област с някои от най-високите концентрации на чуждестранни студенти навсякъде в страната.

Живот при Смит

Голяма част от вашия опит ще бъде да получите истинско усещане за колеж живот и независим живот. Потопете се в учебна среда, която ще ви вдъхнови, с допълнителната полза от грижите за наблюдение и напътствия от домашен директор и стажанти.

Живейте и яжте в кампуса

Насладете се на една от стаите в една от красивите къщи на Смит, всяка от които с хол, който служи като чудесна домашна база. Студентите пребивават в къщи Talbot, Lamont, Gillett и Northrop. Смит къщи имат единични и двойни стаи, а повечето участници ще имат съквартирант.

Всяка къща има собствена трапезария, а храната на Смит е вкусна и питателна. Предлагат се три хранения на ден. В персонала на Dining Services се настаняват безглутенови, вегетариански и вегански диети. Те също така работят с участници, които имат други хранителни ограничения.

Типичен ден

Класовете се провеждат от 9:00 до 16:00. След това можете да използвате всички съоръжения в сградата на хотела (Смит разполага с две фитнес зали, закрит басейн, закрит и открит плувен басейн, тенис кортове, танцово студио, игрище за крокет и фитнес център Смит също е дом на известен музей на изкуството, наградена ботаническа градина и оранжерия) и посещавайте полеви екскурзии, които са включени като част от вашето обучение (музика, театър) за следобеди, вечери и уикенди. Винаги има организирана дейност, в която да се присъедините - или можете да прекарате известно време с приятелите си от програмата. Всяка програма предлага някои от собствените си дейности извън класната стая, но планираме и дейности, които всички ученици ще искат да участват. Също така има и опционални убежища, които изискват отделна такса.

КОНТАКТ

Службата на летните програми

30 Белмонт Авеню
Смит колеж
Northampton MA 01063

Телефон: 413-585-4455
Факс: 413-585-4344

Местоположения

  • Northampton

    10 Elm Street, 01063, Northampton

Въпроси