SUNY Clinton Community College

SUNY Clinton Community College

SUNY Clinton Community College

Представление

Clinton Community College, член на щатския университет в Ню Йорк, се намира в Блъф Пойнт, на около 4 мили южно от Платсбърг, на залесени височини с изглед към езерото Champlain.

Clinton Community College (CCC) играе уникална роля в местната общност и в рамките на държавата, като предлага на традиционните и нетрадиционни студенти достъп до разнообразни образователни програми, преподавани от високопоставен факултет. Много студенти по КТД присъстват в продължение на две години, получават диплома или сертификат, а след това се прехвърлят на четиригодишен университет. Други студенти завършват и влизат директно в работната сила или посещават ЦК за кратък период от време, за да отговорят на специфична образователна нужда. През есента на 2015 г. Клинтън общността колеж се записа приблизително 2,400 редовни и непълно работно време студенти.

Докато колежа разполага с модерно оборудване и съоръжения, необходими за съвременните образователни нужди, неговата отличителна архитектура и грандиозно естествено усещане намекват в значими моменти от миналото. Всъщност локалният пункт Bluff Point е мястото на някои от най-важните събития в основаването на Американската република и нейната традиция. Подходящо е, че такава великолепно красива област и толкова част от ранното развитие на Съединените щати се запазва за обществено ползване и удоволствие.

Блъф Пойнт принадлежи на жителите на окръг Клинтън, които сега споделят спиращите дъха гледки и усещане за история, които някога са били запазени само за няколко.

Мисията

Мисията на Clinton Community College е да осигури образователни възможности в приобщаваща и безопасна среда, която да даде възможност на хората да създават свои собствени пътища за личен и професионален растеж.

Декларация за визията

В резултат на нашите усилия в окръг Клинтън и северната страна, Clinton Community College помага на студентите да преодолеят академичните, икономическите, технологичните и културните различия, да участват в местни и глобални общности и да подобрят живота си по практичен и мечтателен начин.

Местоположения

  • Plattsburgh

    136 Clinton Point Drive, 12901, Plattsburgh

    Въпроси