Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Tallahassee Community College

Tallahassee Community College

Tallahassee Community College

Представление

Лидер във висшето образование

От 1966 г. Tallahassee Community College предлага висококачествено следдипломно образование за гражданите на Леон, Gadsden и Wakulla, заедно с ученици от цялата страна, нация и чужбина. Ние постоянно се нареждаме като един от най-добрите колежи в общността в нацията. Нашето виждане е да бъдете признати за вашият колежа по избор.

ТКК по числата

  • 37k - TCC регистрира всяка година повече от 37 000 кредитни и некредитни студенти

  • 24: 1 - TCC поддържа съотношение студент към факултет от 24 към 1

  • 77% - 77% от завършилите ТКП се прехвърлят на 4-годишна институция след дипломирането

Превъзходство в образованието

В TCC предлагаме над 70 различни степени и сертификати, които обхващат различни области от бизнес мениджмънт до инженеринг, от медицински сестри до правоприлагащи органи. Нашата аспирантска степен по изкуства (AA) за трансфер до държавен университет също предлага множество песни за тези, които желаят да завършат бакалавърска степен или по-висока степен. Разгледайте всичките си опции и говорете с вашия съветник, за да видите кое е подходящо за вас.

68905_Clipboard03.jpg

Всички са добре дошли

TCC представлява разнообразен студентски орган и утвърждава растежа и успеха на нашите студенти чрез академични среди, участие в лидерство, изкуство и др. Приветстваме ученици от всички сфери на живота и им предлагаме възможност да укрепят себе си и тяхната общност.

Ще се срещнем където си

От основния кампус до институтите, които са специфични за страната ни, до нашите сателитни центрове, ние се гордеем, че служим на нашата общност на всяко едно от седемте ни местоположения в нашия район на три окръга. Винаги има място близо до дома, работата и навсякъде между тях.

Идеално място за живот и учене

Всеки семестър хиляди студенти избират Tallahassee като следваща стъпка в образователното си пътуване. Дом на TCC, един от най-добрите колежи в общността в нацията и два големи университета - Флорида държавен университет и Флорида А

Местоположения

  • Tallahassee

    444 Appleyard Drive, , Tallahassee

Въпроси