Keystone logo
© Eva Dang
Leanne Test School

Leanne Test School

Leanne Test School

Представление

С глобална мрежа от пилотни академии, симулатори / центрове за оценка и училища за основаване, Airways Aviation е утвърдена като водеща международна организация за летателно обучение.

Работейки в различни райони в Европа, Близкия Изток, Азия и Австралия, Airways Aviation предоставя на международните авиокомпании директен достъп до най-висококвалифицираните и най-добре обучените пилоти. Благодарение на нашия 30-годишен опит на летателно обучение от световна класа, организацията е перфектно позиционирана в подкрепа на местни и чуждестранни студенти и за посрещане на бързия растеж на търсенето на търговски пилоти в световен мащаб.

Ние предлагаме амбициозни пилоти Европейската агенция за авиационна безопасност (EASA) или орган за безопасност на гражданската авиация (CASA) одобриха Pathways обучение и използват партньорства с авиационната индустрия, за да дадат възможност на нашите високо мотивирани дипломирани пилоти да преминат към кариера на авиокомпаниите.

Airways Aviation се ангажира да предоставя висококачествени резултати от обучението и обучението, заедно с незабравимо преживяване на земята и във въздуха. Ние предлагаме напълно оборудвани, специално изградени класни стаи и участъци от студентите, и поддържаме флот от самолети от световна класа, за да гарантираме, че нашите ученици и служители летят безопасно и уверено.

Местоположения

 • Oxford

  London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire, OX5 1RA, Oxford

  • Huesca

   Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo, 22111, Huesca

   • Bilinga

    Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit, 4225, Bilinga

    Въпроси