Keystone logo
Thai Chef School

Thai Chef School

Thai Chef School

Представление

Професионален готвач

Акредитиран от тайландското Министерство на образованието

Ние сме в Банкок, столицата на тайландската готварска кухня и в дома на световноизвестните тайландски ястия. Кой би знаел тайландската кухня по-добре от тайландското Кулинарно училище в Банкок и къде бихте отишли ​​да научите тайландски готвене правилно? Ние сме професионален Thai готвене клас в Банкок. Елате да научите с нас автентична тайландска, пан-азиатска и западна кухня, като използвате пресни съставки и професионални рецепти на английски език.

80863_betel-leaf-2457198_640.jpg

Това школа за готвачи в Банкок и инструкторите му са посветени на това да помогне на всеки готвач ученик да постигне възможно най-високите кулинарни умения. Цялото обучение е предназначено да внуши успешна работна етика и да развие доверие в работата в търговска кухня. Професионалното обучение на готвачи в Банкок се състои от работа в класната стая, интензивно обучение на фритюрник и избираеми стажове в тайландски хотели / курорти.

Акцентът е поставен върху постигането на автентични аромати и аромати, заедно с професионалното представяне. Всички ястия трябва да вкусят правилно, да миришат на дясно и да изглеждат добре. Това е наша ГАРАНЦИЯ!

Научете Thai

Най-добрата част е, докато в Банкок можете да научите тайландски готварски, пан-азиатски готвене или западна кухня. Тайландската програма за готвене е 6 седмици и е акредитирана от тайландското Министерство на образованието. Пан-азиатските и западните програми за готвене са едновременно 7 седмици, интензивни и професионални. Научете как да овладеете тайландски, китайски, японски и западни професионални ястия. Научете всичко за начинаещи, супи, салати, къри пасти, разбъркайте пържени картофи, настъргани, на скара, дълбоко пържени, десерти, билкови напитки, улични храни ... Или научете основите на западната кухня в нашия Western Culinary Course.

Елате да научите с нас. Предлагат се три основни програми за обучение:

  1. КУЛТУРНО ОБУЧЕНИЕ - Научете пан-азиатска кухня или западно готвене, основно кулинарно обучение, работа в хотел / курорт като платен стажант и нека ви помогнем да намерите добра платена работа на круизен кораб или в F

  1. ПРОФЕСИОНАЛЕН ТАЙ КУЛИНАРСКИ ОБУЧЕНИЕ - Научете 80 професионални тайландски ястия за над 6 седмици интензивно готвене, готвене и готвене.

  1. ОБУЧЕНИЕ ЗА ОБМЕН НА СТУДЕНТИ - Елате в Тайланд, научете тайландски ястия и култура, получавайте колежни кредити. Настаняванията, включени в тази програма.

  1. ОСНОВНИ КУЛИНАРНИ УМЕНИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ - Научете важни основни кулинарни умения като умения за ножове, обучение по НАССР, разходи за храна, измервания ... в 2 интензивни седмици.
80862_green-curry-3604721_640.jpg

НАШАТА МИСИЯ

Thai Chef School се ангажира с улесняването на обучението на студентите и развитието на кариерата. Стремим се да осигурим професионална и динамична учебна среда, като същевременно даваме възможност на студентите да станат кулинарни лидери утре. Нашата цел е да помогнем на работниците, работещи с храни и напитки, да преследват кулинарните си мечти, като предлагат акредитирана кариерна подготовка заедно с помощ при намирането на работа.

Нашият училищен колежа е в Банкок, културната и кулинарна столица на Тайланд. Тъй като е класирана # 6 в световната популярност, тайландската кухня се отличава с вкусовите и здравословни аспекти. Ние знаем колко добри тайландски ястия трябва да опитат, защото се намираме в Тайланд. Ние преподаваме автентична тайландска кухня, а не ядрена. А за тези, които се интересуват от западното (европейско) готвене, не са проблем. Просто се присъединете към нашия курс за основно кулинарно обучение в Западна Европа. Нашият булевард е удобно разположен директно на улица Sukhumvit Road, на 2 пресечки от BTS On Nut, точно под кафене Tom Томс в центъра на Phyll. Класовете се провеждат в нови професионални класни стаи от англоезичните тай-готвачи.

НАШИТЕ ЧЕШКИ:

Училищните готвачи са висококвалифицирани английски говорещи тайландски граждани. Всички имат опит в тайландски и западни ресторанти на местно и международно ниво и имат многогодишен опит в преподаването на готварство в различни училища.

НАШИТЕ ЦЕЛИ:

Основната ни цел е да обучим учениците с автентични дегустации на тайландски и западни ястия, като същевременно импулсираме професионална етика и професионални умения в нашите кандидати. Ние се абонираме за идеята, че човек се учи най-добре чрез действие; Следователно класовете са изцяло практически. И точно това правят нашите ученици - готвят, готвят и готвят. Инструкторите демонстрират как да подготвят ястие, а студентите практикуват, докато се постигне правилният вкус. Ние правим новаци в готвачи, готвачи в готвачи и готвачи в тайландски кулинарни готвачи. Искате да научите и да се забавлявате? Елате при нас в екзотичен Банкок. Ученето никога не е вкусило толкова добре!

Местоположения

  • Bangkok

    1770 Sukhumvit Road Soi 54, Bang Chak, Prakanong Bangkok, Thailand, , Bangkok

Въпроси