The Sheffield College

The Sheffield College

The Sheffield College

Представление

В The Sheffield College имаме фантастични връзки с международни студенти от цял свят. Нашите курсове по английски се предлагат за разнообразни способности (от начинаещи до напреднали) и варират от 4-седмични интензивни сесии до годишни учебни програми. Независимо дали искате да усъвършенствате разговорния си английски или да се обучавате за квалификация IELTS, за да можете да започнете по-нататъшно обучение, ние имаме курс, който да отговаря на вашите нужди. Нашите преподаватели са напълно обучени и ще изминат допълнителната миля, за да видят, че успеете в курса си.

Шефилд е известен с това, че е приятелски град с богато културни и спортни дейности, а това е вярно и в The Sheffield College ! Винаги има с какво да се занимавате - от футболни мачове на 5 до класни пътувания до културни горещи точки като Чатсуърт, Йорк и Манчестър.

За нас

Студентите могат да изберат да останат в някое от нашите семейства домакини, което е чудесен начин да се потопите напълно в британския начин на живот и да се насладите на вашите английски говорящи умения! Като алтернатива можете да наемете настаняване в съседна зала на резиденция за това уникално студентско изживяване.

Независимо дали сте тук за 12 седмици или 12 месеца, ние сме сигурни, че ще обичате да учите в The Sheffield College .

Гледайте нашето приветствено видео, за да научите повече за това, което можем да предложим тук!

Местоположения

  • Sheffield

    City Campus, Granville Road, S2 2RL, Sheffield

    Въпроси