Keystone logo
© Tomas Sackmann | Think Tank Training Centre
Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Представление

Основан през 2005 г., Центърът за обучение Think Tank е посветен на осигуряването на специализирано, професионално ориентирано образование по компютърна графика (CG), което ги подготвя за вълнуваща кариера в областта на VFX, изкуството на игрите и анимацията.

Учениците от Think Tank, които постоянно се класират като едно от най-добрите училища за компютърно изкуство, се учат директно от работещи професионалисти, работят с най-новия софтуер, изграждат безценни връзки в студиото и разработват портфолио, готово за индустрията.

Студентите могат да избират между изцяло онлайн обучение и иновативния хибриден модел на Think Tank. При хибридното обучение учениците усвояват дистанционно както основите, така и напредналите техники на 3D изкуството, преди да се отправят към кампуса на Think Tank във Ванкувър, Канада, за поглъщащ, фокусиран върху портфолиото финален семестър.

Въпреки че няма входни стипендии, на студентите се дава възможност да получат стипендии за заслуги по време на обучението си. Предлагат се също индивидуални планове за плащане и консултации за финансова помощ (за кандидати от Канада). Свържете се с член на нашия екип по приема още днес!

Приемане

Попълването на вашата кандидатура за Think Tank е многоетапен процес, изискващ време, внимание към детайла и евентуално някои примери за вашата работа. Но вашето пътуване започва с настройка на акаунт — и това е лесно!

Напредъкът ви ще бъде запазен, докато вървите, и ще можете да го редактирате по всяко време. Когато стигнете до края, ще трябва да платите такса за кандидатстване, преди да изпратите. Ако имате въпрос по всяко време, говорете с нас чрез бутона за чат в долния десен ъгъл на екрана.

Стипендии и финансиране

Създадена в партньорство с Warner Bros. Discovery, стипендията за цифрови изкуства Doers and Dreamers е предназначена да създаде възможности в развлекателната индустрия за артисти от исторически пренебрегвани общности. Хора от всякакъв пол, способности и идентичности от слабо представени общности в Канада, включително членове на местни, чернокожи и расови групи, хора с увреждания и LGBTQ2+ общности се насърчават да кандидатстват за тази инициатива.

Тази програма е изключително за канадски граждани, постоянни жители и пристигнали имигранти. Хора от всякакъв пол, способности и идентичности от слабо представени общности в Канада, включително членове на местни, чернокожи и расови групи, хора с увреждания и LGBTQ2+ общности се насърчават да кандидатстват!

Класации

  • Класиран на първо място в творческата институция в Канада
  • Класиран на първо място в училище по визуални ефекти в Северна Америка
  • Класиран #3 в дизайна и разработката на игри в световен мащаб
  • Класиран на първо място в училище по 3d анимация в Канада

Местоположения

  • North Vancouver

    107 W Esplanade North Vancouver, British Columbia Canada, V7M 1A1, North Vancouver

Въпроси