Keystone logo
© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Представление

Добре дошли в TIC High School, едно от най -практичните престижни гимназии за подготовка за университети в Канада!

Ние сме частно училище за напреднали практики (AP) с много опит извън класната стая, текущи насоки и уроци от 21-ви век.

Много сме развълнувани да се запознаем с вас, за да планирате пътя си към нарастващ успех!

Торонто е най -големият град в Канада

Toronto International College (TIC), създаден през 2003 г., има за цел да отговори на нуждите и изискванията на студенти от Канада и по целия свят. Ние се грижим за студенти, които се нуждаят от индивидуално внимание и/или студенти, които желаят да продължат интензивна подготовка за прием в престижни канадски университети и колежи.

TIC е уникално подготвително училище за ученици, които желаят да завършат средното си образование, да подобрят уменията си по английски език и/или да бъдат подготвени академично, културно и езиково за университет или колеж.

Ние предлагаме учебна програма на Министерството на образованието на Онтарио в интензивна, структурирана учебна среда; особено за чуждестранни студенти. Нашите студенти са подготвени да кандидатстват и успешно да преминат към висши учебни заведения в Канада.

оценка

Академичното оценяване на студентите се основава на комбинация от непрекъсната оценка на курсовата работа, като есета, проекти, тестове и задачи, които съставляват 70% от общата оценка на курса. Заключителният изпит в края на всеки модул представлява 30% от общата оценка на курса.

Изисквания за дипломиране

Учебната програма на Министерството на образованието на Онтарио е класирана на четвърто място в световен мащаб. Дипломата за средно училище в Онтарио (OSSD) изисква попълване на 30 курса, теста за грамотност в средното училище в Онтарио (OSSLT) или

Онтарио средно училище грамотност курс (OSSLC), и 40 часа общественополезен труд.

Приемане

 • Етап 1

Попълнете приложения формуляр за кандидатстване за международни студенти. Няма крайна дата, тъй като заявленията се обработват през цялата година. Въпреки това се препоръчва да кандидатствате предварително, тъй като може да има забавяния при кандидатстване за разрешение за канадско обучение.

 • Стъпка 2

Изпратете своя попълнен формуляр за кандидатстване за международни студенти с цялата подкрепяща документация и необходимата такса за кандидатстване до Приемната служба.

Поддържащата документация включва:

 1. Доказателство за владеене на английски език (TOEFL или друг международно признат тест по английски език)
 2. Академични справки за предишни училища, които сте посещавали
 3. Автобиография (ако имате трудов стаж)
 • Стъпка 3

Ние ще оценим вашата кандидатура: въз основа на вашите академични квалификации и английски езикови умения за избраната от вас учебна програма.

 • Стъпка 4

Ще потвърдим получаването на вашата кандидатура. Ако вашата кандидатура е успешна, ние ще създадем пакет за вас, който ще включва следното:

 1. Кореспонденция, посочваща програмата, в която сте приети, и началната дата на програмата. Ще посочим всички условия, които трябва да бъдат изпълнени, преди записването да бъде потвърдено.
 2. Фактура за такси за обучение и други такси.
 3. Информация за студентските услуги, включително здравно осигуряване, настаняване и др.
 • Стъпка 5

За да приемете предложението за настаняване в една от нашите програми, ще е необходимо да заплатите таксите за обучение и други дължими такси. Това ще включва таксата за регистрация и обучението, обикновено за първата академична година. Плащането на дължимата сума трябва да се извърши в канадски долари към избран от вас колеж чрез банков проект, паричен превод или T/T банков превод. След получаване на вашите такси за обучение, ние ще ви изпратим официалното писмо за приемане и разписка за такса за обучение или разписка за депозит за такса за обучение, които са необходими за кандидатстване за виза за временно пребиваване и разрешение за обучение.

 • Стъпка 6

Кандидатствайте за вашата виза за временно пребиваване и разрешение за обучение в съответното канадско посолство, Върховна комисия или консулство във вашата страна. Времето за обработка ще варира и е най-добре да кандидатствате възможно най-скоро. Основните изисквания за виза за временно пребиваване и разрешение за обучение са:

 1. Попълнен формуляр: Заявление за разрешение за обучение
 2. Доказателство за приемане (Това е оригиналното писмо за приемане, издадено от колежа, който възнамерявате да запишете)
 3. Доказателство за самоличност (валиден паспорт и четири допълнителни снимки с размер на паспорт)
 4. Доказателство за финансова подкрепа (Трябва да можете да докажете, че ще можете да се издържате финансово, докато сте в Канада)
 5. Медицинска оценка, както се изисква от разпоредбите за определени страни.

Точни подробности относно временните: Визи за пребиваване и разрешения за обучение могат да бъдат получени от най-близкото канадско дипломатическо представителство.

 • Стъпка 7

След като кандидатурата ви за виза за временно пребиваване и разрешение за обучение е одобрена от канадското посолство, вие сте готови да планирате преместването си в Канада. Координаторите на студентските услуги в колежа, които са ви приели, са в състояние да ви помогнат с този преход и ще се радваме да ви помогнем с всякакви подробности за вашето преместване.

 • Стъпка 8

Когато влизате в Канада, трябва:

 1. Удовлетворете имиграционния служител, че ще напуснете Канада в края на обучението си
 2. Били приети от колежа, за който сте кандидатствали за прием
 3. Докажете, че имате достатъчно пари по време на престоя си в Канада, за да платите таксите за обучение, разходите за живот за себе си и придружаващите членове на семейството, както и да върнете транспорта за себе си и придружаващите членове на семейството.
 • Стъпка 9

Добре дошли в Канада!! Bienvenue au Canada!! Трябва да се свържете с колежа и да се регистрирате за вашия семестър, след като пристигнете в Торонто.

Стипендии и финансиране

Класации


Научете повече тук!

Местоположения

 • Toronto

  Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

  Въпроси