Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Totino-Grace High School

Totino-Grace High School

Totino-Grace High School

Представление

За нас

Вдъхновяващи умове. Докосване на сърца.

Тотино-Грейс е нещо повече от гимназия. Totino-Grace е най-добрата подготовка на ученика за живот: вдъхновяваща и изпълнена с вяра, строга и ангажираща, творческа и съвместна - училище, в което всеки ученик ще развие увереност в себе си и своето бъдеще.

Съветът на директорите, администрацията, учителите и служителите на Totino-Grace са талантливи и грижовни личности, които са посветени да подкрепят бъдещата подготовка и успех на студентите. Имаме честта да работим от името на децата всеки ден и приемаме сериозно тази отговорност.

119621_TG2.jpeg

Докато осигуряват висше образование, преподавателите и служителите в Тотино-Грейс вярно и последователно потвърждават и поддържат вярванията и ученията на Католическата църква. Ние приветстваме, обичаме и познаваме всеки ученик, поверен на нашите грижи и моделира достойнство и уважение един към друг и към църковните учения.

Католическото, лазалско наследство на Тотино-Грейс въвежда студентите в начин на живот, който осигурява строго академично проучване, подхранва грижа за по-малко щастливите и най-важното - изгражда лични отношения с Бога. Учениците от Тотино-Грейс са част от училищната общност, която помага на учениците да насърчават стремежа да постигнат най-добрите си личности.

Благодарни сме на нашия всеотдаен персонал, работливи студенти и благодетели и се гордеем, че си партнираме с родители и настойници по време на пътуването на гимназията на учениците им. Посетете нашия уебсайт, за да научите повече!

119631_TG7.jpeg

Мисия, визия, ценности

Мисия

Тотино-Грейс е архиерейска съвместна образователна католическа гимназия по ласалска традиция. Приветствайки студентското тяло, което е много академично, икономически и културно разнообразно, ние се стремим към справедливост и високи постижения във всички програми. Признавайки основните елементи на нашата мисия като учене, вяра, общност и услуга, ние се стремим да осигурим безопасна среда, която поставя приоритет на взаимното уважение, самодисциплината и признаването на нашата отговорност в световната общност.

119619_TG3.jpeg

Декларация за визията

Тотино-Грейс е иновативна, жизнена католическа гимназия Ласалиан, известна с академична строгост и актуалност. Обогатяването на връзките между ученик и учител и динамичните възможности за учене в опит вдъхновяват всички студенти да постигнат своите академични, вяра и лични цели. Финансовата стабилност и жизненост осигуряват достъпност и трансформационен успех за нашите ученици и училищната общност.

119618_TG5.jpeg

Основни ценности

Вяра:

 • Всеки ученик има присъща, неизмерима стойност и е дете на Бога.
 • Участието в дълбок и смислен смисъл на общността вдъхновява учениците да опознаят Бога, да обичат Бога и да живеят Бог.

Изучаване на:

 • Всеки ученик има капацитет и желание да учи.
 • Насърчаване на персонализирани преживявания, така че всеки ученик да се чувства ценен, вдъхновен и чувство за принадлежност.
 • Предоставяне на иновативни и строги възможности за обучение, които запалват обучението.
 • Опитни възможности за обучение.
 • Ангажиране на студентите в съвместни и творчески преживявания, фокусирани върху решаването на реални проблеми.
 • Проектиране на съвместно развитие на персонала, основано на данни и най-добри практики.
 • Максимизиране на ресурсите на училището и осигуряване на достъпно обучение.

119629_TG8.jpeg

Общността:

 • В значението на създаването на безопасна, подкрепяща и приветстваща среда.
 • Разнообразието обогатява както индивида, така и общността.
 • Всеки ученик заслужава да се отнася с уважение.
 • Значителните взаимоотношения между учители и студенти силно влияят върху цялостното развитие на учениците, което води до по-голямо самочувствие, мотивация и постижения на учениците.
 • Партньорство с родители и други членове на общността, така че всички гласове могат да бъдат чути, когато работим заедно, за да създадем училище, което вдъхновява всеки ученик.

Обслужване:

 • Студентите трябва да изпитат какво е да служиш на другите.
 • На студентите трябва да бъде предоставен набор от опит, за да станат активни и отговорни участници в своите училищни, местни и глобални общности.
 • Развиване на чувство за отговорност и уважение към себе си, другите и общността, за да работят и живеят като динамични граждани.

119620_TG4.jpeg

запитвам

Нека ви запознаем с нашата общност - общност, ангажирана с образованието на цялото дете, вдъхновяващо академично, социално и духовно израстване. Тази, която е благословена с всеотдаен персонал и широк спектър от отличителни програми, персонализирани преживявания и строги възможности за обучение, съвместими с индивидуалните нужди и интереси на вашия студент.

Разгледайте нашия уебсайт за ценна информация за нашата училищна общност.

Разгледайте нашите видеоклипове, за да чуете ученици, родители и възпитаници на Totino-Grace да споделят това, което ни прави уникални и ни отличава от другите училищни общности в градовете-побратими.

Скоро ще научите как Тотино-Грейс подтиква учениците към постижения в академичните среди и извън тях!

Местоположения

 • Minneapolis

  1350 GARDENA AVE NE, 55432, Minneapolis

Въпроси