Keystone logo
Tufts University - School of Engineering Сертификат по клетъчно земеделие
Tufts University - School of Engineering

Сертификат по клетъчно земеделие

12 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

01 Aug 2024

Sep 2024

USD 1765 / per credit

На територията на колежа

Представление

Клетъчното земеделие се стреми да напредне в тъканното инженерство за производството на достъпни, питателни, богати на протеини храни. Изследователи и производители превеждат изследванията на клетъчното земеделие в иновации в хранително-вкусовата промишленост, които имат положителни ползи за околната среда и обществото.

Интердисциплинарната програма се администрира от Катедрата по биомедицинско инженерство със сътрудничеството на Висшето училище по изкуства и науки, Инженерното училище, Училището по хранене и политика на Фридман и Училището по ветеринарна медицина Къмингс.

Акценти на програмата

Тъй като областта на клетъчното земеделие бързо се разраства в световен мащаб, нашият сертификат с четири курса обучава квалифицирани работници за напредък в научните изследвания и търговските продукти в толкова разнообразни области като науката за храните, биотехнологиите, тъканното инженерство, синтетичната биология, биомедицинското инженерство и др.

Студентите се научават да превеждат изследванията на клетъчното земеделие за устойчиви алтернативи на продукти като месо, яйца, млечни продукти и кожа в иновации в хранително-вкусовата промишленост и налични в търговската мрежа продукти. Присъединете се към ново поколение изследователи с основно образование в методологиите, контекста и последиците от технологията за клетъчно земеделие.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси