UC Riverside Extension

UC Riverside Extension

UC Riverside Extension

Представление

UCR IEP предлага уникален път към успеха

Международните образователни програми (IEP) в Калифорнийския университет, Ривърсайд (UCR), предлагат английски език като втори език (ESL), академични и професионални програми от 1975 г.

Нашата учебна програма се оценява непрекъснато и се актуализира, за да се осигури най-доброто американско обучение. Всяка година студентите завършват нашите програми и продължават да вълнуват международна кариера и / или продължават по-нататъшно академично обучение. Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

Мисия

Нашата мисия е да осигурим висококачествени, иновативни английски език и професионални програми, които да отговарят на разнообразните лични, професионални и образователни цели на нашите международни студенти.

Предоставяме на студентите възможност да изследват, участват и обогатяват знанията си за САЩ и света чрез споделеното развитие на английски език и академични умения.

Чрез екипната работа в мултикултурна среда насърчаваме учениците да разбират себе си, да изграждат увереност и да развиват визия за своето бъдеще.

Ценностите на взаимното уважение, професионализъм и високи постижения в преподаването и обслужването ни ръководят в нашата работа. Ние ценим уникалния принос на всеки учител, служител и студент в създаването на една от най-добрите международни образователни програми в страната.

Защо UCR?

1. Бъдете студент в системата на Калифорнийския университет

Университетът на Калифорния, Ривърсайд, е един от 10 кампуса в публичната университетска система №1 в UCR на САЩ е известен като най-разнообразния и международно приятелски университет в университетската система и има близо 80 000 възпитаници, много от които спечелиха престижни награди като Стипендията Гугенхайм, Нобелова награда, Пулицърска награда и други.

2. Бъдете в сърцето на Южна Калифорния

Ривърсайд е на 80 километра източно от Лос Анджелис в сърцето на красива, слънчева Южна Калифорния. Пътувайте лесно до плажове, планини, тематични паркове или търговски центрове. Живейте в приветлива и достъпна университетска общност.

3. Бъдете в програма, която осигурява най-доброто американско преживяване в кампуса

Нашите студенти ще ви кажат, че UCR има най-добрите инструктори. Всички работят професионалисти с опит в реалния свят. Те са приятелски настроени, полезни и посветени на предоставянето на най-висококачествено образование, за да се гарантира, че имате най-доброто американско преживяване в университета. Андрю Ридли / Unsplash

San Diego palm trees

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Riverside

    University of California, Riverside Extension 1200 University Ave. Riverside, Ca 92507-4596, , Riverside

Въпроси