Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Представление

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Департаментът по чужди езици и култури предлага висококачествена испанска програма на международната общност и чужденците, живеещи в Колумбия. Занятията се провеждат в университетския университет в академична, безопасна и отлична обслужваща среда.

Ученици, студенти, студенти, младежи, възрастни, професионалисти и ръководители ще открият нашите курсове като най-добрата възможност за подобряване на комуникативните умения на езика и ще имат възможност да научат колумбийската и латиноамериканската култура.

Всички курсове по испански език се допълват от голямо разнообразие от културни дейности и извънкласни курсове, които обогатяват опита. На участниците се предлага и гъвкавост по отношение на броя на седмиците, които искат да учат, и началната дата на курса. Уроците започват всяка седмица в понеделник.

Научете испански с нас. Влюби се в Колумбия и нейната култура.

За нашите курсове

Вие ще работите по 4 езикови умения: писане, говорене, четене и слушане (ще практикувате през цялото време нов речник и граматика). Ще ви предоставим ръководства за клас, така че няма да се налага да купувате допълнителен материал; просто ще ви трябва речник.

Нашите курсове са много гъвкави, можете да изберете колко седмици да учат и кога да започнете. Класовете започват всеки понеделник, така че можете да изберете датата за започване на курса.

Имаме различни курсове, от които можете да избирате:

  • Общ курс по испански (15 часа на испански език на седмица)
  • Интензивен курс по испански (20 часа на испански език на седмица)
  • Общ курс на испански език доброволческа работа
  • Един на един урок

Цени

Цената варира в зависимост от броя на седмиците, които ще учите при нас, и вида, който, разбира се, ще вземете.

Можете да се присъедините към някои от курсовете, които Универсидад де Ла Сабана има за своите студенти. Кажете ни кои теми ви интересуват, за да можем да ви намерим курс. Този курс няма да има оценки, той е само за посещаемост и не предполага допълнителни разходи.

* Това важи само за студенти, които остават 2 месеца или повече.

Веднъж седмично планираме незадължителни културни дейности, като посещение на музеи, природни паркове, центъра на Богота, ресторанти и др. * В цената са включени само някои дейности.

Веднъж седмично се провеждат часове по латиноамерикански танци. Няма допълнителни разходи за тази дейност.

128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

местоположение

Университетът се намира в Чиа, само на 7 километра от Богота. Той разполага с красив кампус с отлични съоръжения.

В Ла Сабана има голяма академична среда и много различни дейности. Освен това, Богота е космополитен град, който предлага на посетителите много възможности за забавление, спорт, нощен живот, ресторанти и дейности.

Как да се запиша сега?

1. Попълнете приложения формуляр за регистрация.

2. Вземете теста за поставяне (чрез Skype или на място). Ще трябва да насрочим интервю за skype, за да определим нивото на испанците, което ще отнеме 15 минути. Моля, уведомете ни кой ден работи най-добре за вас.

3. Направете плащането на курса (броя на седмиците, които сте избрали). В случай, че вече сте стартирали програмата и решите да увеличите броя на седмиците, цената на седмицата ще бъде по-евтина.

Плащането може да се извърши от:

Банков превод: Моля, попитайте за кодовете на университета, с които можете да извършите плащането в банката, в която предпочитате, във Вашата страна, това плащане е само за USD

За да платите в колумбийски песо можете:

1. Депозирайте във всяка банка Bancolombia в Колумбия

2. Парични средства или кредитни карти в университета

След като извършите плащането, моля изпратете копие на моя имейл и аз ще ви изпратя писмото за приемане и удостоверението на университета за вашата виза, ако това е необходимо. Също така, изпратете ни копие от паспорта си.

4. Да имате PIP (разрешение за влизане и постоянство) или студентска виза.

Ако ще останете в Колумбия за по-малко от 3 месеца и живеете в страна, която не се нуждае от туристическа виза, за да посетите Колумбия. Моля, отпечатайте писмото за приемане и го покажете на Имиграционния служител на летище Ел Дорадо в Богота; ще получите печата с PIP 5 в паспорта си, което означава "Разрешение за влизане и постоянство" и се използва за хора, които ще правят кратки курсове. Тези две възможности ви позволяват да учите в Колумбия.

5. Да имат здравна застраховка и политика за злополуки с международно покритие и да са на разположение за времето, когато планирате да останете в страната и да изпратите сканирано копие на този имейл: [email protected]

112174_WhatsApp-Image-2019-01-16-at-12.34.35-PM-1.jpg

Местоположения

  • Chía

    Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá. Chía, Cundinamarca, Colombia., , Chía

Въпроси