Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Представление

Ние сме млад университет, официално признат от парламента на Каталуния през май 1997 г. Искаме да играем роля в Европа и по-широкия свят, изграждайки нашите силни каталунски корени. От самото си начало UVic-UCC насърчава академичното качество и подкрепящ контекст за обучение, насочено към студентите. Нашите учебни програми предлагат качество и контакт със студентите, както се изисква за Европейското пространство за висше образование. Също така чувстваме силен ангажимент към Каталуния – нейната университетска система и език и култура – и регионалното развитие, където допринасяме за услуги извън района на Барселона и насърчаваме устойчиво бъдеще.

UVic-UCC е под ръководството на Fundació Universitària Balmes, чийто съвет на управителите има мнозинство от представители на Общинския съвет на Вик и Генералитата на Каталуния. Този комбиниран модел на независимо управление и обществен контрол гарантира гъвкаво, отговорно и ефективно управление.

Нашето призвание към публична служба, както е посочено в учредителния парламентарен текст за UVic-UCC, се отразява във финансовата подкрепа на Generalitat и участието на UVic-UCC в схемата за записване в каталунски публични университети.

Уча в чужбина

Академични програми

Тази програма е насочена към международни студенти, които желаят да прекарат един или два семестъра в Барселона или Вик. UVic-UCC предлага курсове по испански език, които могат да се комбинират с други избираеми курсове по английски език в областта на бизнеса, комуникацията и дизайна.

Международни летни курсове

Университетът Вик – Централен университет на Каталуния предлага интензивни академични летни програми, съчетани с културни и социални дейности в сърцето на оживения град Барселона. Тези курсове от юни до края на юли могат да бъдат прехвърляни за академичен кредит. Продължителността на всеки курс варира в зависимост от програмата.

Това е уникална възможност да се съсредоточите върху и да проучите задълбочено определена тема и да изпитате динамичната, мултикултурна среда на Барселона.

Програми за краткосрочен престой

Университетът Вик - Централен университет на Каталуния предлага академични програми за краткосрочен престой в областта на образованието, изкуствата и хуманитарните науки, социалните науки, науката, експерименталните науки, технологиите, инженерството и здравните науки. Програмите са изключително академични. Продължителността на курсовете варира в зависимост от съдържанието и планирането на програмата.

Персонализирани курсове

Университетът Вик - Централният университет на Каталуния предлага персонализирани курсове за групи от чуждестранни студенти и преподаватели в областта на образованието, изкуствата и хуманитарните науки, социалните науки, науката, експерименталните науки, технологиите, инженерството и здравните науки. Програмите могат да бъдат изключително академични или комбинирани с културни посещения и разглеждане на забележителности. UVic-UCC може да организира всякакви допълнителни услуги като настаняване, транспорт, обиколки с екскурзовод и посещения на организации и предприятия, представляващи интерес. Продължителността на курса може да се регулира според вашите нужди.

Обща информация

  • Създаден на 21 май 1997 г
  • Независим университет с надзор в публичния сектор
  • Управлява се от борда на университетската фондация Балмес
  • Ректор: Хосеп-Елади Баньос

Местоположения

  • c/ Dr Junyent, 1, 08500, Vic

  • Carrer de Pujades,118, 08005, Barcelona

Въпроси