Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

Представление

В UMass Amherst ви приветстваме да се присъедините към нашата разнообразна, приобщаваща общност от мечтатели, новатори, творци и изпълнители. Разберете как можете да изследвате интересите си и да изградите умения, за да оставите своя отпечатък в света с образование в UMass.

Това е вашият момент.

Това е вашата възможност.

Това е UMass.

UMass с един поглед

През последното десетилетие Университетът на Масачузетс продължи стремителното си издигане както на репутация, така и на високи постижения. От 2010 г. UMass Amherst се издигна до №26 в Ръководството за най-добри колежи на US News & World Report, което го прави една от най-усъвършенстваните институции сред държавните университети от най-високо ниво в Америка. UMass Amherst, разположен в Амхърст, Масачузетс, се намира на близо 1450 акра в живописната долина Pioneer в западен Масачузетс, на 90 мили от Бостън и на 175 мили от Ню Йорк. Кампусът осигурява богата културна среда в селска среда близо до големите градски центрове. University of Massachusetts Amherst е акредитиран от Комисията за висше образование на Нова Англия.

Израстване от дълбоки корени

От основаването ни през 1863 г. като университет за предоставяне на земя, известен като Масачузетския селскостопански колеж, University of Massachusetts Amherst има непоколебим ангажимент към социалната промяна и създаването на по-добър свят. Посветили сме се на обучението на обществеността, генериране на нови знания и прилагане на открития за подобряване на обществото – мисия, която поддържаме и днес. Повече от 150 години ние сме в челните редици на някои от най-големите промени в нашето общество, от подкрепата за правата на жените и връзките ни с ранното движение за премахване на аболиционизма до социалните вълнения, които се случиха в нашия кампус и в цялата страна в цялата страна. 20-ти век.

Днес ние стоим гордо сред 200-те най-добри програми в света в 29 академични дисциплини и продължаваме да печелим световно признание за отлични постижения в изследванията, стипендиите и предприемачеството. Активизмът и застъпничеството са живи и здрави в кампуса на UMass. Продължаваме да празнуваме нашите дълбоки корени в социалната промяна чрез нашия ангажимент за разнообразие, справедливост и приобщаване за всички ученици. От нашия подход към академичните среди до студентските организации, които процъфтяват в нашия кампус, общността на UMass от студенти, преподаватели и персонал продължава да променя света на всяка крачка.

Ние сме революционери

В University of Massachusetts Amherst във вените ни тече революционен дух. Ние се стремим да отговорим на нови въпроси, да предизвикаме старите конвенции и да изградим свят, в който всеки, независимо от техния произход, има свободата да бъде себе си. Ние даваме сили един на друг да се справяме по-добре, да достигаме по-далеч и да постигаме повече в стремежа си към съвършенство. Когато става въпрос за предизвикателство, ние виждаме възможности, а не проблеми. Когато нещо изглежда невъзможно, ние работим повече, копаем по-дълбоко и създаваме иновации, които могат да променят света.

Защото в UMass Amherst сме революционери.

Разбиване на нови основи

През цялата си история UMass Amherst демонстрира силен институционален ангажимент за разширяване на въздействието на своите изследвания и стипендии в нови посоки, с нови партньори и чрез креативни подходи към сътрудничеството.

Всъщност учени от UMass в различни степени и дисциплини си партнират с индустрията, за да изнесат плодовете на своите изследвания на пазара. От Innovation Challenge – състезание по предприемачество от четири части между студенти и млади възпитаници – до улесняване на рискови фондове от сътрудници в различни области, UMass насърчава предприемаческия дух, който изпълва нашата общност с иноватори.

Нашата ангажираност към вас

University of Massachusetts Amherst има дългогодишен ангажимент към социалния прогрес, дълбока стойност за различните гледни точки и стремеж към приобщаващо съвършенство.

Като публична институция за предоставяне на земя, UMass Amherst има историческа и съвременна отговорност да осигури достъп и възможности за всички хора. Ние насърчаваме общност на взаимно уважение, като осигуряваме безопасен, прогресивен и разбиращ кампус за всички.

Образование на световно ниво. По всяко време и навсякъде.

UMass Amherst е истински университет без стени (UWW). Защитавайки нови подходи и премахвайки традиционните бариери пред образованието, UWW предлага на обучаващите се широка гама от най-висококачествени образователни програми – от завършване на диплома до магистърски програми до професионално развитие – в иновативни и гъвкави формати. Ние ръководим отговорността за пълно интегриране на лице в лице и виртуални образователни преживявания в UMass Amherst, осигурявайки революционен достъп на всички учащи.

Приемане

Местоположения

  • Amherst

    Amherst, Съединени Американски Щати

    Въпроси