Keystone logo
University of Minnesota – Carlson School of Management Устойчива околна среда, социално и управленско лидерство
University of Minnesota – Carlson School of Management

Устойчива околна среда, социално и управленско лидерство

Minneapolis, Съединени Американски Щати

2 Semesters

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

На територията на колежа

Представление

Подгответе се да ръководите устойчиви решения на екологичните и социалните предизвикателства, пред които са изправени организациите в Минесота и по света.

Много организации днес се стремят да постигнат тройна крайна цел - хора, планета и печалба. Като придобиете сертификат за завършено обучение по устойчиво екологично, социално и управленско лидерство, можете да се подготвите да наблюдавате усилията за постигане на цели за нулеви нетни емисии и да се ангажирате с етични практики в компании в Минесота и по света.

Разработена в сътрудничество между Училището по мениджмънт "Карлсън", Училището по обществени въпроси "Хъмфри" и Института по околна среда (IonE), програмата за сертификат за устойчиво управление се фокусира върху концепциите за обществена политика и устойчивост, които са от значение за съвременните бизнес позиции. Ще се учите от преподаватели, които предават опит от множество дисциплини, което ви дава възможност да проектирате и прилагате подобрения в областта на ESG в различни сектори на работа.

Курсовете/темите включват: Основи на науката за устойчивото развитие: Лидерство на промяната за екологични, социални и управленски действия.

Служителите от нашите корпоративни партньорски организации автоматично отговарят на условията за 15% отстъпка за обучение.

За училището

Въпроси