Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Представление

University of Surrey е глобална общност от идеи и хора, посветена на променящото живота образование и изследвания. С красив и жив кампус ние предлагаме изключително преподаване и практическо обучение, за да вдъхновим и да дадем възможност на нашите ученици за личен и професионален успех. Чрез нашите служители и студенти Съри постига страхотни неща.

Освен висококачествено обучение, университетът предоставя достъп до много академични услуги и ресурси за подкрепа. Чуждестранните студенти могат да получат помощ за езиковите си умения и има много услуги, които да им помогнат лесно да се установят в университетския живот.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Налична е и богата кариерна подкрепа. Студентите от всички предметни области могат да се възползват от бизнес подкрепа и предприемачески насоки. Всеки може да изследва различни идеи, да развие желани бизнес умения и да подобри перспективите си за дипломиране. Нашите резултати по отношение на пригодността за заетост на висшисти са едни от най-добрите в Обединеното кралство, като 95% от нашите следдипломни специалисти работят или продължават да учат в рамките на 15 месеца след дипломирането си - Проучване на резултатите от завършилите 2023 г.

В Съри правим всичко възможно, за да се почувствате сигурни, улегнали и щастливи по време на времето си в университета. Нашият кампус ще бъде вашият втори дом и вие бързо ще станете част от нашата сплотена общност в кампуса. Нашият персонал винаги поставя нашите ученици на първо място. Без значение от какво имате нужда, в Съри има някой, който може да ви помогне. Имаме специален център за съвети и поддръжка на студенти в MySurrey Hive, приятелски международни екипи за поддръжка на студенти, мултирелигиозно капеланство и студентите на настаняване имат достъп до подкрепа и наставничество от своя академичен персонал.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

От септември 2020 г. ще предоставяме на всички наши студенти и докторанти с безплатни цифрови копия на техните основни учебници. Това е част от нашия ангажимент да направим университета по-достъпен и да ви даде възможност да учите в по-дигитална среда.

Животът в университета е нещо повече от лекции и курсови работи, ние гарантираме, че вашият университетски опит е възможно най-разнообразен и пълноценен, предоставяйки ви безкрайни възможности да се възползвате максимално от времето си с нас.

Ако се интересувате от спорт или искате да поддържате активност по време на университета си, Спортен парк Surrey е дом на широк спектър от първокласни съоръжения, включително олимпийски басейн с осем ленти, фитнес зала за 120 станции и 10 метра високо катерене стени. Ако просто искате да се забавлявате и да се запознаете с нови хора, нашият студентски съюз също така разполага с широк спектър от вълнуващи клубове и общества и организира незабравими събития и възможности за доброволчество, за да ви осигури възможно най-доброто университетско изживяване.

Само на 34 минути път с влак от Лондон, учениците могат да се насладят на красивия, приветлив кампус и района на Съри. Гилдфорд е оживен и приветлив град и е заобиколен от живописна природа.

Съри се стреми да вдъхновява студентите да гледат на света по нови начини, да бъдат смели в работата си и да преживяват всичко, което студентският живот носи.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Характеристики на кампуса

  Приемане

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  English Language Requirements

  Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

  Местоположения

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Въпроси