University Senior College Adelaide

University Senior College Adelaide

University Senior College Adelaide

Представление

Университетският старши колеж е основан през 2002 г. като светско, съвместно образователно независимо училище за студенти от 11 и 12 година, които търсят академична и подкрепяща Pathway към университетско обучение и след това. През 2020 г. университетският старши колеж въведе 10-та година.

В университетския старши колеж ние се ангажираме да подготвим студентите да преодолеят разликата между средното и висшето образование. Понастоящем USC е едно от най-значимите училища за хранене към университетския сектор в Южна Австралия, по-специално Университета в Аделаида.

Докато нашият специализиран и опитен екип от учители работи с ученици, за да създаде партньорство за преподаване и учене, учениците се насърчават да поемат отговорност за собственото си обучение. Учебният ден в Университетския старши колеж е оформен така, че да се погрижи за студенти, които избират измежду обширна гама от теми, които имат ясни връзки към входа на университета. В тази динамична среда за възрастни студентите могат да идентифицират и следват автентични учебни програми, които осигуряват Pathways към възнаграждаващи възможности за кариера.

Нашето уникално партньорство с Университета в Аделаида създава учебен Pathway който може да бъде вдъхновяващ. Готовият достъп до академичния персонал и специализираните съоръжения предоставя обогатен и иновативен опит в обучението. Ние се стремим да насърчаваме среда за сътрудничество, която насърчава развитието на знания, умения, нагласи, увереност в себе си и чувство за собствена стойност, което дава възможност на учениците да максимизират личния си потенциал. Нашите ученици идват от много различен произход с повече от 80 училища, осигуряващи нашите местни приемни.

Местоположения

  • Adelaide

    Kintore Avenue, 5005, Adelaide

    Въпроси