US Aviation Academy

US Aviation Academy

US Aviation Academy

Представление

Тук, в US Aviation Academy в US Aviation Academy , се гордеем, че сме един от най-добрите избор за авиационно образование и обучение сред амбициозни пилоти и ентусиасти на полети. Нашето авиационно училище успешно оборудва десетки полетни студенти с богат опит в областта на авиацията, което им е помогнало да постигнат необходимото ниво на експертиза, за да получат посочените пилотни лицензи, сертификати и рейтинги. Ние правим това година след година, като работим заедно с нашите ученици и им предоставяме само най-високото ниво на летателно обучение, образование и обучение.

Нашата авиационна академия

US Aviation Academy се ангажира с високи постижения, откакто отворихме вратите си през 2002 г. Ние сме Федерална авиационна администрация, одобрена от CFR Част 141 летателна академия, която е включена сред най-високо оценените летателни школи в нацията. С две места в Северен Тексас, нашите авиационни студенти могат да получат полетно обучение в Дентън, Тексас на летище Дентън (DTO) или в Шърман, Тексас на регионалното летище в Северна Тексас (GYI). И двете местоположения предлагат на учениците различни възможности за усъвършенстване на учебния им опит. Нашето пилотско училище дори може да се похвали с авторитет в нашето местоназначение за ДТО.

Тъй като US Aviation Academy има специална самооценка по отношение на нашето полетно училище, ние сме в състояние да имаме последната дума в това дали амбициозните пилоти получават съответните лицензи, оценки и сертификати. Докато това е така, ние ще направим всичко по силите си, за да осигурим на студентите своевременно да получат желаните от тях лицензи, сертификати и / или рейтинги.

кариера

Предлагаме полетни курсове за хора, които искат да станат сертифицирани пилоти за кариерни и некартови цели. Нашата висококвалифицирана авиационна академия подготвя студентите за спортна, частна и търговска пилотна лицензия, както и рейтинг за многодвигателни превозни средства, рейтинг на инструментите, въздушен транспорт и сертифициране на летателно обучение.

Времето в нашето полетно училище включва инструктаж в класната стая, летателно обучение по въздух и обучение по наземно училище. Опитни, одобрени от FAA авиационни специалисти администрират всички тези услуги, така че студентите да получат образование, защитено според най-високите промишлени стандарти.

Основните приоритети на американската авиация са да поддържа високите стандарти, които FAA изисква от авиационните учебни заведения, и да видим надеждите и мечтите на нашите ученици да станат пилотни проекти. Ако сте готови да започнете полетно обучение с нас, свържете се с нас днес!

Местоположения

  • Denton

    Spartan Drive,4850, 76207, Denton

Въпроси