VERITAS

VERITAS

VERITAS

Представление

За VERITAS

 • Повече от 10 000 доволни студенти
 • Над 60 избираеми предмета по английски език, от които да избирате
 • Изберете от 15 области на проучване
 • До 60% спестяване от средното ни обучение

Защо VERITAS

През последните 25 години хиляди студенти по целия свят се насладиха на чудесната уникалност на изживяването на VERITAS Study Abroad. Идеалното съчетание между академичните среди и културния опит се развива в една от страните с най-голямо биоразнообразие в света. Опит:

 • Уникално културно потапяне
 • устойчивост

Най-добри курсове за обучение в чужбина в Коста Рика

Коста Рика е изцяло пълна с богати видове растения и животни. Живеем заобиколени от планини, реки и плажове. Това е една наистина райска дестинация.

Тази страна е отлична възможност за тези студенти, които се интересуват от обучение в чужбина. Не само заради образователното качество, но и невероятното изживяване.

Направихме списък с най-добрите курсове за обучение в чужбина.

 1. Ако харесвате теренната работа, определено ще се насладите на нашия полеви курс по „Тропическа морска биология“. Този курс въвежда понятията океанография, морска геология, морска екология и биология. Ще научите за управлението и опазването на екосистемите.
 2. За тези, които са под влиянието на култовото фантастично поведение, има невероятен курс, който ще привлече вниманието ви. „Културна психология“ въвежда студентите в областта. Ще се съсредоточим върху теми като културни фактори в самооценката, роли на пола, мотивация, познание, емоции, взаимоотношения и социални ценности.
 3. Art Fundamentals е един от любимите ни курсове. Тя подчертава разнообразието на формата и съдържанието в произведенията на изкуството. Уверяваме ви, че опитът ще бъде положителен и запомнящ се.
 4. Трябва да сме загрижени за околната среда. VERITAS предлага курс, в който моделите и ще изследва екосистемите, моделите на населението и динамиката, използването и злоупотребата с ресурси, населението и екологичните качества, което е значимо екологично въведение в основните екологични проблеми и проблеми, пред които е изправено съвременното общество.
 5. Предлагат се много курсове за студенти, които искат да подобрят испанския си език. Например, основен испански за здравни професии. Този курс е предназначен да предостави на здравни специалисти без предишен испански опит необходимите инструменти за взаимодействие и интервюиране на испаноговорящи пациенти.

Имаме и курсове по испански, които наблягат на международни бизнес програми: предприемачество и дизайнерско мислене, кръгова икономика, международен бизнес, креативно лидерство, международен маркетинг, междукултурна комуникация, управление на проекти и др.

„Миграция, социализация и глобална промяна“ е курс, който запознава студентите с теориите и практиките на международната човешка миграция като феномен, който, въпреки че присъства през цялата история, има особен акцент в днешния свят.

Ако се интересувате от някой от тези курсове, ще се радваме да ви дадем повече информация и да ви разкажем за всички предимства на обучението в LCI VERITAS .

Алексис Браун / Unsplash

Young people in conversation

Местоположения

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Въпроси