West Hills College - Coalinga

West Hills College - Coalinga

West Hills College - Coalinga

Представление

West Hills College, Coalinga е публичен, двугодишен колеж, разположен в град Coalinga, Калифорния. Коалинга е централно разположен, по средата между Лос Анджелис и Сан Франциско. West Hills College е изцяло акредитиран от Комисията по акредитация за колежи в общността и младшите училища (Западна асоциация на училища и колежи).

West Hills College се намира в централната долина на Калифорния, един от най -производителните селскостопански региони в света. Централното местоположение е идеално за студенти, които се интересуват да живеят и учат в малка селска общност, като същевременно продължават да имат достъп до много от основните забележителности на Калифорния.

Коалинга е малка, безопасна селска общност, разположена на около 100 километра от Фресно, в сърцето на Калифорния, в западната част на САЩ. Коалинга се намира на три часа от Сан Франциско и Лос Анджелис, както и от националните паркове Йосемити, Секвоя и Кингс Каньон и динамичното крайбрежие на Калифорния. Сухият субтропичен средиземноморски климат е отличен за дейности на открито.

Местоположения

  • Coalinga

    300 Cherry Lane, 93210, Coalinga

    Въпроси