Yokohama Design College

Yokohama Design College

Yokohama Design College

Представление

76265_YDCxiaoshe2013.jpg

YDC, Yokohama Design College , е едно от водещите професионални училища за преподаване на дизайни, известни също в Япония за японско образование на високо ниво.

YDC се намира в Йокохама, която е само на 30 минути от центъра на Токио, само на една минута пеша от най-близката гара, много удобно място.

В YDC имаме 3 училища в една сграда, японско езиково училище, дизайнерско училище, гимназия, международни студенти и японски студенти използват същите съоръжения, съоръжения, лесно да се сприятели с японски местни жители, да се насладят на езиков и културен обмен.

76266_Minato_Mirai_In_Blue.jpg

Йокохама е град на брейди, снабден с мултимедийна култура и изключителна интерпретация на света и се развива функционално всяка година, изпълнен с адекватни екологични места за изучаване на дизайна. Това училище агресивно популяризира лекции по терен с помощта на местоположения като фото / видео стрелба в района Minatomirai, скициране в Red Brick Park и гледане в музея Йокохама.

В момента имаме 420 студенти, 180 в отдела за японски език, 170 в отдел "Дизайн", 70 в отдела за гимназии.

В отдела за японски език имаме студенти от около 25 държави по целия свят.

Те учат японски за собствена цел, Университет в Япония, Арт дейности (Арт университет, Професионална гимназия), просто опит да живее в страната на своята мечта, опит в работата ...

76267_samafasshonhebubaggu.jpg

YDC предлагат много безплатна безплатна програма за подпомагане на нашите ученици да постигнат мечтата си, както и дейности за разбиране на японските култури / начин на мислене и т.н.

Това, което учителите и служителите на YDC смятат първо е "Нека вашите мечти се сбъднат !!!"

Също така предлагаме кратък трем курс за студенти, които не могат да дойдат в Япония за дългосрочно, поради тяхното проучване или работа. Можете да дойдете в Япония с виза за временни посетители, да останете и да учите тук за 3 месеца.

76289_zhonghuajie.jpg

Местоположения

  • Yokohama

    1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken, 220-0051, Yokohama

Въпроси